HomeΚΡΗΤΗΜάγεψε η… Κρήτη στην Πολωνία – Με επιτυχία η έκθεση

Μάγεψε η… Κρήτη στην Πολωνία – Με επιτυχία η έκθεση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θετικά είναι τα μηνύματα για τον εισερχόμενο τουρισμό από την Πολωνία το 2016 σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφηκαν στην 1η αποκλειστική έκθεση τουρισμού για την Ελλάδα με τίτλο “Grecka Panorama” που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στην έκθεση διάρκειας τριών ημερών πραγματοποιήθηκε προβολή της Κρήτης, Β2Β συναντήσεις μεταξύ επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου ενώ παράλληλα έγινε ενημερωτικό Forum από τουριστικούς παράγοντες της Πολωνικής αγοράς όπου παρουσιάστηκε το προφίλ του Πολωνού τουρίστα. Στην έκθεση από την Κρήτη συμμετείχαν τουριστικοί επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων την δε Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Δελημπαλταδάκης και Όλγα Λεβάκη.

Η Ελλάδα, όπως είπε ο κ. Βαμιεδάκης, αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους Πολωνούς, με συνολικές αφίξεις κοντά στις 600.000 επισκέπτες στη χώρα μας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Η έκθεση ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφού η επισκεψιμότητα στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με σημαντικούς επιχειρηματίες και επαφές με τουρ οπερέιτορ που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για το νησί μας» δήλωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης, προσθέτοντας: «Η Κρήτη έρχεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των Πολωνών με αφίξεις που ξεπέρασαν τις 100.000. Τα πρώτα δείγματα κρατήσεων για το 2016 είναι ενθαρρυντικά παρουσιάζοντας την Κρήτη στην πρώτη 5άδα των προτιμήσεων γενικά των Πολωνών τουριστών και πρώτη μεταξύ των Ελληνικών προορισμών. Η Πολωνική αγορά είναι μια από τις σημαντικότερες και πολλά υποσχόμενες ανερχόμενες αγορές της Ευρώπης για την Ελλάδα και την Κρήτη ειδικότερα». Την έκθεση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της “Torwar Arena” επισκέφτηκαν περισσότεροι από 5.000 άτομα που εξέφρασαν την επιθυμία τους να κάνουν τις διακοπές τους το 2016 στην Ελλάδα και στην Κρήτη.

Η έκθεση στην Πολωνία αποτέλεσε τη συνέχεια των δυο επιτυχημένων εκθέσεων τουρισμού “Grekland Panorama” στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση