HomeΚΡΗΤΗΤι απαντά η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων στις καταγγελίες περί «εργασιακού μεσαίωνα»

Τι απαντά η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων στις καταγγελίες περί «εργασιακού μεσαίωνα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με εκτενή της ανακοίνωση απαντά η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου στις πρόσφατες καταγγελίες στις οποίες προχώρησε επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο άνθρωπος» Γιάννης Σαρρής.

Ο κ. Σαρρής, προ ημερών, είχε κάνει λόγο για καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Χανίων, αλλά και για σημαντικές παραλήψεις του ιδιώτη εργολάβου που έχει αναλάβει το έργο της καθαριότητας.

Στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χανίων Μιχάλης Κοτζαμιχάλης, δίδονται διευκρινίσεις για τη διαδικασία συμμετοχής αλλά και διενέργειας του δημόσιου διαγωνισμού για τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Χανίων, ενώ όσον αφορά στα εργασιακά ζητήματα επισημαίνει ότι δεν έχει υπάρξει καμία καταγγελία στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να διερευνηθεί.

Καταλήγοντας, ο κ. Κοτζαμιχάλης αφήνει να εννοηθεί ότι πίσω από τις καταγγελίες Σαρρή εντοπίζονται πολιτικές σκοπιμότητες και επισημαίνει χαρακτηριστικά «ανεπηρέαστοι συνεχίζουμε το έργο μας».

Διαβάστε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Διαφήμιση
Διαφήμιση