HomeΚΡΗΤΗΣτο συλλαλητήριο και η Ένωση των συλλόγων γονέων

Στο συλλαλητήριο και η Ένωση των συλλόγων γονέων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις σημερινές κινητοποιήσεις που διοργανώνονται στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας συμμετέχει και η Ένωση Συλλόγων Γονέων μαθητών Ηρακλείου.

Η συνδικαλιστική οργάνωση των γονέων του Ηρακλείου, επισημαίνει σε σχετική της ανακοίνωση ότι οι ελλείψεις στα σχολεία και ιδιαίτερα στα Ειδικά παραμένουν με αποτέλεσμα να χάνονται εκατοντάδες ώρες διδασκαλίας, την ώρα που σχολεία κλείνουν και τμήματα συγχωνεύονται με τους μαθητές να στοιβάζονται σε υπεράριθμα τμήματα. Όπως επισημαίνουν ακόμη, τα ολοήμερα τμήματα σε πολλές περιπτώσεις υπολειτουργούν, ενώ  με νέα εγκύκλιο του το Υπουργείο  Παιδείας αποκλείει από τα εν λόγω τμήματα τα παιδιά των ανέργων και των οικογενειών στις οποίες εργάζεται ο ένας γονιός, προκειμένου να εξοικονομηθούν  πόροι, πιστώσεις και εκπαιδευτικοί στο όνομα του «εξορθολογισμού της εκπαίδευσης».

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων μαθητών Ηρακλείου δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 το πρωί και απευθύνει κάλεσμα στα μέλη της να μετάσχουν μαζικά.

Διαβάστε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Διαφήμιση
Διαφήμιση