HomeΚΡΗΤΗΜπαράζ… θανάτων στην Κρήτη – Μέσα σε λίγες ώρες ξεψύχησαν τρία άτομα

Μπαράζ… θανάτων στην Κρήτη – Μέσα σε λίγες ώρες ξεψύχησαν τρία άτομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπαράζ… θανάτων σημειώθηκε σήμερα στην Κρήτη η οποία ήδη θρηνεί τρία άτομα μέσα σε λίγες ώρες, με το ένα μάλιστα να πέθανε – όπως τα πράγματα δείχνουν – με τραγικό τρόπο.

Τραγικό τέλος για 65χρονο

Ο πρώτος περίεργος θάνατος σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί όταν σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα ενός 65χρονου δίπλα από το αυτοκίνητό του.

Πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας που πιθανότατα οδηγούσε το αυτοκίνητό του ή ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε αυτό, φαίνεται πως ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πριν προλάβει να ζητήσει βοήθεια κατέρρευσε δίπλα στο όχημά του.

Περαστικοί και περίοικοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον 65χρονο άνδρα.

Φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Νεκρός και καμένος ένας 76χρονος

Λίγες ώρες αργότερα στα Χανιά ένας 76χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός αλλά και καμένος μέσα στην κρεβατοκάμαρά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το συμβάν ήρθε στο φως λίγα λεπτά μετά τις 3.30 το μεσημέρι ενώ πρώτη στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που με την σειρά της ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Οι αστυνομικοί αλλά και οι πυροσβέστες αντίκρισαν μέσα στην κεραβατοκάμαρα του σπιτιού – που βρίσκεται στο Μερτέ του ανατολικού Σελίνου του δήμου Καντάνου – τον 76χρονο άνδρα να φέρει βαριάς μορφής εγκαύματα ενώ στον χώρο φαίνεται ότι είχε προκληθεί φωτιά.

Ωστόσο, όταν βρέθηκαν οι σωστικές δυνάμεις στο σπίτι δεν υπήρχε φωτιά να σβήσουν με το ανακριτικό της πυροσβεστικής να προσπαθεί να συλλέγει στοιχεία προκειμένου να διαπιστώσει το χρονικό του συμβάντος.

Από την πλευρά της η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ενώ δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι ήταν κλειστό ενώ το άτυχο σώμα του 76χρονου εντόπισε πρώτος ο ταχυδρόμος της περιοχής.

Νεκρή μία 35χρονη

Μία 35χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της σήμερα το απόγευμα στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο.

Το άψυχο σώμα της βρήκε ο άτυχος πατέρας της.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της ενώ η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει φώς στην υπόθεση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση