Γευσιγνωσία κρασιών
Το ΚΔΒΜ KAPPA STUDIES σε συνεργασία με την κάβα Ηλιάδη, συμμετείχε στην παρουσίαση κρασιών του κτήματος Αμπελόεις, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, στο e – νοπωλείο της βιομηχανικής περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της γευσιγνωσίας κρασιών, οι σπουδαστές του μαγειρικού τμήματος της KAPPA STUDIES, συνόδευσαν με εκλεκτά εδέσματα τις επιλογές του οινοποιείου, ενώ οι σπουδαστές του food & beverages τμήματος, επιμελήθηκαν του σερβιρίσματος και της εξυπηρέτησης των προσκεκλημένων.
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η ζωντανή τυροκόμηση από τους σπουδαστές του νέου τμήματος γαλακτοκομίας και τυροκομίας του ΚΔΒΜ KAPPA STUDIES, όπου εκτός από το ζεστό τυρί που ετοίμασαν και απόλαυσαν άπαντες, υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου καθηγητή Τυροκομίας, κυρίου Ζαχαράκη Νεκτάριου, παρουσίασαν για πρώτη φορά στην Κρήτη, το μέχρι στιγμής έργο τους, με ποικιλίες τυριών εμπνευσμένες από το μεράκι και τη φαντασία των σπουδαστών.