HomeΚΡΗΤΗΠεριοδεία του γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Ρήγα στην Κρήτη

Περιοδεία του γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Ρήγα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη θα βρίσκεται από 26 έως 29 Νοεμβρίου ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο κ. Ρήγας θα συμμετάσχει σε ανοιχτές εκδηλώσεις, ενώ θα παραχωρήσει συνεντεύξεις τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να επισκεφθεί τον νομό Λασιθίου, όπου θα συμμετάσχει στις 7.30 το απόγευμα σε ανοιχτή εκδήλωση στο Πολύκεντρο Σητείας.

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, ο κ. Ρήγας θα παραχωρήσει στις 11 το πρωί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ του Αγίου Νικολάου.

Την ίδια ημέρα, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στο Ηράκλειο, όπου στις 6.30 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ στις 7.30 θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Μαζί Προχωράμε», στον πεζόδρομο μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, ο Πάνος Ρήγας θα μετέχει στις 7.30 το απόγευμα σε ανοιχτή εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, ενώ η περιοδεία του στο νησί θα ολοκληρωθεί την Κυριακή από τα Χανιά, όπου στις 7 το απόγευμα θα πάρει μέρος σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο με θέμα «Η πορεία του κόμματος και οι σχέσεις κόμματος-κυβέρνησης».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση