HomeΚΡΗΤΗΜίλησαν τα… μαχαίρια – Στο νοσοκομείο τρία άτομα

Μίλησαν τα… μαχαίρια – Στο νοσοκομείο τρία άτομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα αιματηρό περιστατικό συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τέσσερις νεαροί ήρθαν προσπάθησαν να λύσουν τα προβλήματά τους με… μαχαίρια.

Όλα ξεκίνησαν σήμερρα τα ξημερώματα όταν άρχισε μία έντονη λογομαχία μεταξύ των τεσσάρων ανδρών. Το ένα έφερε το άλλο με κάποιους με αποτέλεσμα να ξεφύγει η κατάσταση.

Ο καυγάς πήρε τον χαρακτήρα της συμπλοκής ενώ τα πράγματα… αγρίεψαν όταν κάποιος από την παρέα έβγαλε μαχαίρι.

Το αποτέλεσμα ήταν τρία άτομα –  ηλικίας 21, 24 και 30 χρόνων – να τραυματιστούν και να μεταφερθούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μάλιστα οι δύο χρειάστηκε να εισαχθούν στο χειρουργείο όπου έγινε επέμβαση στην κοιλιά.

Οι τρεις άνδρες φρουρούνται στο νοσοκομείο από τις αστυνομικές αρχές ενώ αναζητείται ο τέταρτος της παρέας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής:

«Συνελήφθησαν, σήμερα (23.11.2015) πρώτες πρωινές ώρες στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης, 24χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για συμπλοκή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του Ν. περί όπλων, και δύο (2) ακόμα ημεδαποί , ηλικίας 30 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για συμπλοκή και απλή σωματική βλάβη. Ειδικότερα, σήμερα (23.11.2015) πρώτες πρωινές ώρες, οι ανωτέρω δράστες αφού αρχικά διαπληκτίστηκαν σε κεντρική πλατεία του Ρεθύμνου, συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του 24χρονου και το σοβαρό τραυματισμό του 30χρονου και του 21χρονου. Παθόντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και νοσηλεύονται. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση