HomeΚΡΗΤΗΜετά το αιματηρό επεισόδιο η …. ομερτά – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

Μετά το αιματηρό επεισόδιο η …. ομερτά – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αιματηρό επεισόδιο με δύο τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, όταν οι άγνωστες διαφορές μεταξύ δύο καλεσμένων και συγχωριανών πήραν άσχημη τροπή, με αποτέλεσμα να βγουν ακόμη και μαχαίρια.

Το περιστατικό συνέβη στον Κρουσώνα στη διάρκεια γλεντιού για μία βάφτιση. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, οι δύο άνδρες, περίπου 45 – 50 χρόνων και οι δύο, λογομάχησαν έντονα για άγνωστη αφορμή. Η ένταση όμως του καυγά δείχνει πως πιθανότατα οι δύο εμπλεκόμενοι στο αιματηρό επεισόδιο είχαν διαφορές από παλιά.

Πρόσκαιρα η ένταση εκτονώθηκε, καθώς ο ένας από τους δύο απομακρύνθηκε από το χώρο και το γλέντι συνεχίστηκε κανονικά. Λίγο αργότερα όμως, επέστρεψε με .. άγριες διαθέσεις οπλισμένος με μαχαίρι. Τα αίματα άναψαν γρήγορα και το επεισόδιο κατέληξε σε συμπλοκή με τους δύο άνδρες να καταλήγουν στο εφημερεύουν νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι, τα οποία όμως δεν ελλοχεύουν κίνδυνο για τη ζωής τους.

Το περιστατικό, αλλά και τα αίτια της συμπλοκής εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές, ωστόσο, αμέσως μετά το επεισόδιο, όπως συμβαίνει σε όλες τις κλειστές κοινωνίες, επικρατεί ομερτά, ο «νόμος της σιωπής» που δύσκολα θα οδηγήσει σε συμπέρασμα για το ποια πραγματικά ήταν η αιτία του επεισοδίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ένας από τους δύο τραυματίες ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι τα τραύματά του προήλθαν από ατύχημα στη διάρκεια του οποίου κόπηκε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση