HomeΚΡΗΤΗΝέα περιπολικά και μηχανές της ΕΛ.ΑΣ. στους δρόμους της Κρήτης

Νέα περιπολικά και μηχανές της ΕΛ.ΑΣ. στους δρόμους της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με 53 νέα περιπολικά, 54 μηχανές και τέσσερα οχήματα διερεύνησης τροχαίων ατυχημάτων έχουν ενισχυθεί τους τελευταίους μήνες οι αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης.

????????????????????????????????????

Τα οχήματα αυτά παρουσιάστηκαν και πιστοποιήθηκαν σήμερα, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγου Μιχάλη Καραμανλάκη.

Πρόκειται για οχήματα τελευταίας τεχνολογίας,  που εντάχθηκαν μέσω της Περιφέρειας Κρήτης στη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαικού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

????????????????????????????????????

Τα τριάντα επτά  περιπολικά αυτοκίνητα (τύπου jeep), 4 οχήματα  διερεύνησης τροχαίων ατυχημάτων, 16 περιπολικά οχήματα (επιβατηγά), 54 δίκυκλες μοτοσικλέτες καθώς και ειδικός τροχονομικός εξοπλισμός ελέγχων και τηλεπικοινωνιών χρηματοδοτήθηκαν, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη οδική ασφάλεια και η απρόσκοπτη οδική κυκλοφοριακή ροή στο νησί.

Το μεγαλύτερο μέρος των οχημάτων και του εξοπλισμού που έχουν ήδη παραληφθεί, καλύπτουν τις πάγιες ανάγκες των Υπηρεσιών Τροχαίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

IMG_0181 (1)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης,  ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Περιφερειάρχη Κρήτης, για την ουσιαστική υποστήριξη του στο επιτελούμενο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη, κυρίως με την εξασφάλιση υλικοτεχνικών πόρων, που καθιστούν το έργο του αστυνομικού αποδοτικότερο, στην καθημερινότητα του και επωφελές, για το κοινωνικό σύνολο.

Ειδικότερα, η ενίσχυση και αναβάθμιση της υποδομής της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη, κατοχυρώθηκε με άξονα προτεραιότητας του εγκεκριμένου επενδυτικού σχεδίου Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Π.Ε.Π.) Κρήτης 2007 – 2013, για την «Αειφόρο Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής» στην Κρήτη.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση