HomeΚΡΗΤΗΚι άλλη ληστεία στο … βιογραφικό τους, για τους δράστες της επεισοδιακής απόπειρας στο Creta Maris

Κι άλλη ληστεία στο … βιογραφικό τους, για τους δράστες της επεισοδιακής απόπειρας στο Creta Maris

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ακόμη ληστεία είχαν διαπράξει τα μέλη της σπείρας που κατηγορούνται για την επεισοδιακή ληστεία στο ξενοδοχείο «Creta Maris» τον περασμένο Ιούνιο.

Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη έρευνα των διωκτικών αρχών, οι τρεις φερόμενοι ως δράστες της ληστείας στο ξενοδοχείο, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής ΕΛΑΣ και άγριο πιστολίδι που ακολούθησε, οι δύο 29χρονοι Κρητικοί και ο 33χρονος από την Αρμενία, είχαν επιτεθεί λίγες ημέρες πριν το «μεγάλο κόλπο» σε μια 47χρονη Βρετανίδα, μόνιμη κάτοικο Κρήτης, στο σπίτι της σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου.

Η υπόθεση της ληστείας σε βάρος της γυναίκας εξιχνιάστηκε και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών αναμένεται να υποβληθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Επιτέθηκαν στη γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της

Η ληστεία σε βάρος της 47χρονης είχε γίνει στις 7 Ιουνίου. Οι τρεις δράστες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους ακινητοποίησαν τη Βρετανίδα στην αυλή του σπιτιού της με την απειλή όπλων και αφού την υποχρέωσαν να μπει στο εσωτερικό, άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια διέφυγαν χρησιμοποιώντας το ίδιο το αυτοκίνητο της 47χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την επεισοδιακή σύλληψη των τριών ανδρών λίγο μετά τη ληστεία στο «Creta Maris» είχε σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, ληστείες, απόπειρες ληστειών, κλοπή κατά συναυτουργία, παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και εμπρησμό.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση