HomeΚΡΗΤΗΣυναγερμός στο Λασίθι για την εξαφάνιση 3χρονου κοριτσιού

Συναγερμός στο Λασίθι για την εξαφάνιση 3χρονου κοριτσιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές του Λασιθίου μετά την καταγγελία ενός πατέρα ότι η σύζυγος του, με την οποία βρίσκονται σε διάσταση, άρπαξε το 3χρονο κοριτσάκι τους και εξαφανίστηκαν.

Ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος είναι Βούλγαρος, κατήγγειλε την εξαφάνιση του παιδιού του χθες λίγες ώρες αργότερα, αφού είχε εκδικαστεί η υπόθεση της επιμέλειας των παιδιών του ζευγαριού στο δικαστήριο της Νεάπολης.

Όπως αποφάνθηκε το δικαστήριο, την προσωρινή επιμέλεια και των δύο παιδιών θα είχε ο πατέρας, ο οποίος διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Ιεράπετρα.

Ωστόσο η οριστική απόφαση για την επιμέλεια, θα εκδοθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο, οπότε και αναμένεται να εκδικαστεί εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες.

Μόλις ο πατέρας κατήγγειλε την εξαφάνιση του 3χρονου κοριτσιού και εξέφρασε στους αστυνομικούς τις υποψίες του ότι το παιδί το είχε αρπάξει η σύζυγος του, οι αρχές κινητοποιήθηκαν, αναζητώντας τη νεαρή γυναίκα και το παιδί. Μάλιστα έχει σταλεί σήμα προς όλα τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας, ώστε η μητέρα να μη μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι η μητέρα είχε εγκαταλείψει το σύζυγο και τα παιδιά και διέμενε πλέον στη Γερμανία.

(φωτογραφία από hxonews.gr)

Διαφήμιση
Διαφήμιση