HomeΚΡΗΤΗΉθελαν να δοκιμάσουν την τύχη τους… δωρεάν – «Άνοιξαν» κατάστημα του ΟΠΑΠ

Ήθελαν να δοκιμάσουν την τύχη τους… δωρεάν – «Άνοιξαν» κατάστημα του ΟΠΑΠ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την τύχη τους… δωρεάν ήθελαν να δοκιμάσουν δύο άνδρες που «άνοιξαν» κατάστημα του ΟΠΑΠ για να πάρουν χρήματα αλλά και… δελτία «Ξυστό», ευχόμενοι ότι μέσα σ’ αυτά θα υπήρχε το τυχερό δελτίο!

Ο λόγος για έναν 25χρονο κι έναν 24χρονο – με καταγωγή από την Αλβανία – που σήμερα τα ξημερώματα διέρρηξαν κατάστημα του ΟΠΑΠ ιδιοκτησίας μίας 40χρονης.

Οι δύο δράστες άνοιξαν το ταμείο και πήραν όλα τα χρήματα που υπήρχαν μέσα – γύρω στα 250 ευρώ – ενώ φεύγοντας «άρπαξαν» και δύο δεσμίδες δελτία «Ξυστό» που είχαν αξία 300 ευρώ.

Αμέσως μετά οι δύο δράστες έγιναν… καπνός. Όταν το πρωί πήγε στο κατάστημά της η 40χρονη είδε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής και ειδοποίησε αμέσως τις διωκτικές αρχές.

Οι άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, συνέλεξαν στοιχεία, πήραν καταθέσεις και άρχισαν αμέσως την έρευνα για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι έρευνες οδήγησαν τους αστυνομικούς στα ίχνη των δύο δραστών με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση