HomeΚΡΗΤΗΞεκίνησαν οι αιτήσεις για 226 θέσεις στον τομέα της υγείας– Ποιές αφορούν στην Κρήτη

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 226 θέσεις στον τομέα της υγείας– Ποιές αφορούν στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνησε σήμερα 2/11/2015 η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 226 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε διάφορους φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο στην Αθήνα αλλά και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, www.asep.gr. ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

Προθεσμία

Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα διαρκέσει ως τις 15/11, ενώ η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται έως τις 20/11 στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ

Αίτηση για την Προκήρυξη 4Κ/2015

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αναγράφουν στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (Π.Ε. ή Υ.Ε.), και θέσης που διεκδικούν.

Δείτε ποιες είναι οι  ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση