HomeΚΡΗΤΗΠλημμύρισε με… κόσμο το κέντρο-Θετικό το πρόσημο για τις εκπτώσεις

Πλημμύρισε με… κόσμο το κέντρο-Θετικό το πρόσημο για τις εκπτώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γέμισε με κόσμο το κέντρο του Ηρακλείου σήμερα Κυριακή, πρώτη ημέρα των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων με τους Ηρακλειώτες να συνδυάζουν τον κυριακάτικο περίπατο τους με αγορές στα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να κατέβουν σήμερα στα καταστήματα του Ηρακλείου, μια και δεν εργάζονται, προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους.

253849

Οι καταστηματάρχες από την πλευρά τους είδαν τα μαγαζιά τους να γεμίζουν με κόσμο, εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στις ενδιάμεσες εκπτώσεις, προκειμένου να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα, που υπήρξε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Τα ποσοστά των εκπτώσεων κυρίως στα είδη ένδησης και υπόδησης  ξεκινούν από 20% με τους καταστηματάρχες να προσπαθούν να προσελκύσουν το κόσμο με ποιοτικά προιόντα και σε συμφέρουσες τιμές.

253848

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο cretapost.gr ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μανόλης Κουμαντάκης, η πρεμιέρα των φθινοπωρινών εκπτώσεων κλείνει με θετικό πρόσημο, καθώς οι καταναλωτές κατέβηκαν στα μαγαζιά και προχώρησαν σε αγορές.

«Αρκετός κόσμος κατέβηκε σήμερα στο κέντρο της πόλης και υπήρξε κίνηση στα μαγαζιά.

253846

Εξάλλου τα περισσότερα καταστήματα στο κέντρο ήταν ανοιχτά κι έτσι οι καταναλωτές βρήκαν την ευκαιρία να ψωνίσουν» επεσήμανε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα άνοιξαν σήμερα στις 11 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για μία ακόμη Κυριακή οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε απεργία, όπως είχε κηρύξει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου.

253844

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση