HomeΚΡΗΤΗΘρήνος για τον 47χρονο επιχειρηματία – Άφησε πίσω του… δύο παιδιά

Θρήνος για τον 47χρονο επιχειρηματία – Άφησε πίσω του… δύο παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του νομού Ηρακλείου από τον θάνατο του 47χρονου επιχειρηματία από τα Μάλια ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στη θάλασσα.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν, έλεγαν ότι ήταν ένας από τους καλύτερους επιχειρηματίες που δραστηριοποιήθηκε ποτέ στα Μάλια ενώ ήταν πάντα δίπλα σε όσους τον είχαν ανάγκη.

Ο 47χρονος επιχειρηματίας διατηρούσε τα τελευταία χρόνια μία επιχείρηση με ενοικιαζόμενα οχήματα ενώ ήταν και πατέρας δύο παιδιών.

Η τοπική κοινωνία των Μαλίων είναι συντετριμμένη ενώ ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει το πώς έφυγε από την ζωή ο «γελαστός» αυτός άνθρωπος.

Το χρονικό

Η είδηση του θανάτου του 47χρονου αγαπητού επιχειρηματία έγινε γνωστή χθες όταν βρέθηκε το άψυχο σώμα του στην θάλασσα των Μαλίων ενώ λίγο πιο πέρα – κοντά στην Μαρίνα – ήταν η βάρκα του.

Ο 47χρονος επιχειρηματίας είχε πάρει χθες την βάρκα του και είχε πάει για ψάρεμα – ένα χόμπι που λάτρευε τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, οι ώρες περνούσαν και ο άτυχος άνδρας δεν επέστεφε στο σπίτι του.

Η οικογένειά του θορυβημένη ειδοποίησε τις αρχές και λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε το άψυχο σώμα του.

Οι αιτίες του θανάτου του δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα με την νεκροψία – νεκροτομή να βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία και θα δώσει φως στην υπόθεση.

Παράλληλα, οι αρμόδιες αρχές ερευνούν τον θάνατο του 47χρονου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση