HomeΚΡΗΤΗΣυλλαλητήριο … χωρίς πρόγραμμα μπορεί να φθάσει ως και σε απόβαση στον Πειραιά

Συλλαλητήριο … χωρίς πρόγραμμα μπορεί να φθάσει ως και σε απόβαση στον Πειραιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πρόγραμμα που θα αποφασίζεται στην πορεία πραγματοποιείται την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο το παγκρήτιο συλλαλητήριο των αγροτών με τη συμμετοχή που θα επιτευχθεί να καθορίζει τις επόμενες κινήσεις. Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης την Παρασκευή στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου, ενώ σε σύσκεψη που είχε γίνει την Τετάρτη στα γραφεία της ΕΑΣΗ στο Ηράκλειο είχε αποφασιστεί η ημερομηνία της πραγματοποίησης του  συλλαλητηρίου.

Στις σκέψεις πάντως της παγκρήτιας συντονιστικής επιτροπής περιλαμβάνονται η πορεία προς λιμάνι, αεροδρόμιο, Αποκεντρωμένη Διοίκηση ή Περιφέρεια Κρήτης και στο βάθος ακόμα και απόβαση στο λιμάνι του Πειραιά. Το σίγουρο είναι ότι την Πέμπτη οι αγρότες θα συγκεντρωθούν στις 11 το πρωί στο Παγκρήτιο στάδιο και στη συνέχεια θα αποφασιστούν τα υπόλοιπα.

Το συλλαλητήριο της Πέμπτης αποτελεί την αρχή όπως επισημαίνουν οι αγρότες και αποτελεί προειδοποίηση προς την  Κυβέρνηση. Όμως υπάρχει συννενόηση με τους αγρότες της υπόλοιπης Ελλάδας και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν κινήσεις από κοινού.

Ως σοβαρά ζητήματα που αυτήν  την περίοδο απειλούν να αφανίσουν τους αγρότες της Κρήτης τίθενται το φορολογικό, το ασφαλιστικό αλλά και συνταξιοδοτικό αλλά επίσης ζητήματα που σχετίζονται με την παραγωγή, τα προιόντα και τη διάθεση της αλλά και τις καλλιέργειες που με ευθύνη της πολιτείας θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν οι αγρότες.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση