HomeΚΡΗΤΗΑυγενάκης: «Θα περιμέναμε μία συγγνώμη γι’ αυτούς που επλήγησαν από τη θεομηνία»

Αυγενάκης: «Θα περιμέναμε μία συγγνώμη γι’ αυτούς που επλήγησαν από τη θεομηνία»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ζήτημα των αλληλοκατηγοριών μεταξύ της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου και του αρμόδιου υπουργού Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με τις ευθύνες των δραματικών συνεπειών της θεομηνίας, που έπληξε πολλές περιοχές της χώρας, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου και αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

«Ανικανότητα διοίκησης»

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Αυγενάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την Αττική, προκάλεσε σειρά μεγάλων καταστροφών σε πολλές περιοχές της Αττικής, κυρίως όμως κατέγραψε και θύματα.

Και ενώ θα περίμενε κάποιος ένα συγγνώμη προς τους εκατοντάδες πολίτες που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, αλλά και δεσμεύσεις άμεσων πρωτοβουλιών αποκατάστασης των καταστροφών καθώς και προετοιμασίας για αντίστοιχα περιστατικά στο μέλλον, αντ’ αυτού απέδειξε για ακόμη μια φορά και την ανικανότητα διοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο σε επίπεδο Περιφερειάρχη Αττικής, κας Δούρου όσο και σε επίπεδο Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σπίρτζη.

Δεν παραβλέπουμε βεβαίως ότι παρότι εξέδωσαν κοινή δήλωσή τους, ισχυριζόμενοι ότι «οι σχέσεις τους είναι άριστες», δεν γράφουν λέξη για ενέργειες που σκοπό θα έχουν την ανακούφιση και την προστασία των πολιτών.

Ως Νέα Δημοκρατία ζητούμε την άμεση παρέμβαση της Κυβέρνησης στα ζητήματα που προέκυψαν από την τελευταία κακοκαιρία».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση