HomeΚΡΗΤΗKέντρο τουριστικής προβολής ιδρύεται στη Χερσόνησο

Kέντρο τουριστικής προβολής ιδρύεται στη Χερσόνησο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη σύμβαση του α΄ υποέργου για την «Ίδρυση Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης και Προβολής Δήμου Χερσονήσου» – έργο συνολικού προϋπολογισμού 113.325,59 ευρώ (με Φ.Π.Α.) – υπέγραψε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Χωροταξικού Σχεδιασμού, κ. Εμμαν. Πετράκης και ο ανάδοχος, παρουσία του επιβλέποντα μηχανικού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Φιλοκτήτη Βαρδάκη –πολιτικού μηχανικού.

 

Το έργο  «Ίδρυση Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης και Προβολής Δήμου Χερσονήσου», το οποίο χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από το Leader, πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών και των τουριστών επισκεπτών και να αποτελέσει έναν νέο πόλο επισκεψιμότητας, καθώς ο ψηφιακός διαδραστικός χαρακτήρας του θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικός.

Το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης πρόκειται να στεγαστεί σε αίθουσα υφιστάμενου δημοτικού κτιρίου, στη συμβολή των οδών Ναυάρχου Νεάρχου και Αγίας Παρασκευής στο Λιμένα Χερσονήσου και για τη ορθή λειτουργία του, όπως προβλέπεται στο α΄ υποέργο, θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες για  τη βελτίωση του χώρου.

Η μελέτη του α΄ υποέργου εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, τη Βασιλεία Ιατρούδη, πολιτικό μηχανικό ΤΕ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση