HomeΚΡΗΤΗΝέο ρεκόρ για… cake pops – Έφτιαξαν στην πλ. Ελευθερίας πάνω από 4.300 γλυκα

Νέο ρεκόρ για… cake pops – Έφτιαξαν στην πλ. Ελευθερίας πάνω από 4.300 γλυκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάνω από 4.300 στρογγυλές… λιχουδιές πραγματοποίησε σήμερα πλήθος Ηρακλειωτών υπό τις οδηγίες  των εκπαιδευτών και των σπουδαστών της Σχολής Γαστρονομικών και Τουριστικών Σπουδών Culinary Studies Center, καταρρίπτοντας την περσινή επίδοση των 2.500 cake pops.

253135 253136

Από νωρίς η προσέλευση

Η προσέλευση των συμμετεχόντων είχε ξεκινήσει στην Πλατεία Ελευθερίας από νωρίς. Όσοι θέλησαν να ζήσουν από κοντά μια επίσημη διοργάνωση για τα ρεκόρ Γκίνες βρέθηκαν στο υπαίθριο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που είχε διαμορφωθεί στο χώρο, προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, να πάρουν το καρτελάκι με τον αύξοντα αριθμό τους και φυσικά να προμηθευτούν τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως τα γάντια και όλα όσα χρειάζονταν για το πλαίσιο του κέικ σε μπαλίτσες.

253134 253137

Ξεπερνούν τους 400

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συμμετοχές προσέγγιζαν τις 450 λίγα λεπτά πριν από τις 12:00 ενώ με το πέρασμα της ώρας ολοένα και περισσότεροι Ηρακλειώτες καταφτάνουν για να συμμετάσχουν ή να παρακολουθήσουν από κοντά τη διοργάνωση.

253140 (1) 253142

Η προσπάθεια μικρών και μεγάλων έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και των ξένων επισκεπτών που βρίσκονται στην Πλατεία Ελευθερίας παρακολουθώντας από κοντά τα τεκταινόμενα, ενώ όπως φημολογείται, μετά και από τις σχετικές ενέργειες του ΟΛΗ, στην Πλατεία ενδέχεται να καταφθάσουν και επιβάτες κρουαζιερόπλοιων που κατέπλευσαν σήμερα στο Ηράκλειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση