HomeΚΡΗΤΗΙδρυτική Γενική συνέλευση για την ΛΑ.Ε. στο Ηράκλειο

Ιδρυτική Γενική συνέλευση για την ΛΑ.Ε. στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε χθες, 14 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο η ιδρυτική Γενική Συνέλευση της ΛΑ.Ε.

Στη Γ.Σ. παρευρέθηκε και παρενέβη ο Δημ. Στρατούλης, μέλος της προσωρινής γραμματείας του Π.Σ. της ΛΑ.Ε και πρώην υπουργός.

Στη Γ.Σ. εκφράσθηκε με καθαρό τρόπο η συναντίληψη όλων, ότι η ΛΑ.Ε. θα αποτελέσει εκείνο το κοινωνικοπολιτικό μέτωπο που θα αγωνισθεί για την απόκρουση των επαχθών μνημονιακών πολιτικών και την προοδευτική ανασυγκρότηση της χώρας με πρόταγμα την έξοδο από την ευρωζώνη, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και την ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας.

20151014_195429

Η Γ.Σ. αποφάσισε και συγκρότησε προσωρινό Νομαρχιακό Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑ.Ε. στο Ηράκλειο, το οποίο θα έχει την ευθύνη της οργανωτικής συγκρότησης και των πολιτικών πρωτοβουλιών της οργάνωσης.

Η Γ.Σ. καθόρισε επίσης τα καθήκοντα για το επόμενο διάστημα δίνοντας πρόταγμα στο ξεπούλημα της δημόσια περιουσίας, τα νέα μέτρα για τους αγρότες, την κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος και το συνταξιοδοτικό. Να δοθεί ιδιαίτερη βάρος στη νεολαία με έμφαση την ανεργία των νέων.

Αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή της ΛΑ.Ε. στο Ηράκλειο στις κινητοποιήσεις, αύριο Παρασκευή 16/10 στην πλ. Ελευθερίας στις 7:00μμ, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο έκτρωμα και καλεί τα μέλη και τους φίλους της ΛΑ.Ε να πάρουν μαζικά μέρος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση