HomeΚΡΗΤΗΤο τραγικό τέλος του 75χρονου τουρίστα – Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής ανασύρει το άψυχο σώμα του από τον γκρεμό

Το τραγικό τέλος του 75χρονου τουρίστα – Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής ανασύρει το άψυχο σώμα του από τον γκρεμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού του 75χρονου τουρίστα που εντοπίστηκε σήμερα νεκρός σε γκρεμό στο Μακρύ Γιαλό Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, νωρίς το απόγευμα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για να συνδράμει στην επιχείρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις αμέσως επόμενες ώρες.

Το σώμα του 75χρονου τουρίστα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 75χρονος Γάλλος τουρίστας είχε έρθει για διακοπές στην Κρήτη την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου με σκοπό να παραμείνει στο νησί για μία βδομάδα περίπου.

Ο τουρίστας διέμενε σε ξενοδοχείο του νομού Λασιθίου. Στις 3 Οκτωβρίου  ενοικιάζει ένα αυτοκίνητο και φεύγει από το ξενοδοχείο με άγνωστο προορισμό.

Ωστόσο, από τότε τα ίχνη του χάθηκαν. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ανησύχησε όταν έφτασε η ημέρα αναχώρησης του 75χρονου – Παρασκευή 9 Οκτωβρίου – καθώς ο Γάλλος τουρίστας δεν είχε εμφανιστεί καθόλου στο ξενοδοχείο, ούτε τον είχε δει κάποιος.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ειδοποιεί τις αρχές οι οποίες αρχίζουν έρευνες για τον εντοπισμού του άτυχου τουρίστα.

Χθες, Σάββατο, άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν το ενοικιασμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 75χρονος στον Μακρύ Γιαλό της Σητείας.

Λίγες ώρες μετά – σήμερα το πρωί – οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα του 75χρονου, σε προχωρημένη σήψη, σε έναν γκρεμό.

Αφού έγινε η πρώτη αυτοψία του χώρου με τη Σήμανση να συλλέγει τα στοιχεία που βρίσκονταν στην περιοχή ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να ανασύρει το πτώμα του άτυχου άνδρα ενώ αμέσως μετά αναμένεται να γίνει και η νεκροψία – νεκροτομή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση