HomeΚΡΗΤΗΨάχνουν τους λαθρομετανάστες στην ξηρά- Δεν εντοπίστηκε το σκάφος

Ψάχνουν τους λαθρομετανάστες στην ξηρά- Δεν εντοπίστηκε το σκάφος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό μεταναστών  στα νότια παράλια του νομού Ηρακλείου. Οι μετανάστες σύμφωνα με πληροφορίες έφτασαν με βάρκα στο νησί, ενώ φαίνεται ότι μεταφέρονταν απο  λαθρεμπορικό σκάφος το οποίο νωρίς σήμερα το πρωί εμφανίστηκε στα νότια παράλια της Κρήτης. Το γεγονός που νωρίτερα σήμανε συναγερμό στις Λιμενικές αρχές χειρίζονται από κοινού Λιμενικοί από τη θάλασσα και αστυνομικοί από την ξηρά. Σκάφος του Λιμενικού κάνει έρευνες ανοιχτά των νοτίων παραλιών του Ηρακλείου, από τον Κόκκινο Πύργο, ως τους Καλούς Λιμένες ( στο ύψος των οποίων φέρεται να έπλευσε το σκάφος) ως τα Πλατιά Περάματα και το Λέντα.

Το λαθρεμπορικό σκάφος που φέρεται να εγκατέλειψε στα ανοιχτά άγνωστο αριθμό μεταναστών, οι οποίοι έφθασαν στην ξηρά με βάρκα μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

Ομάδες λαθρομεταναστών εμφανίστηκαν σε παραλιακές περιοχές και ζήτησαν  βοήθεια αλλά και να τους δείξουν το δρόμο για το Ηράκλειο. Αστυνομικοί ξεκίνησαν να περιοδεύουν κατά μήκος της περιοχής που εικάζεται ότι βρίσκονται λαθρομετανάστες αναζητώντας τους ενώ μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει συλλήψεις.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση