HomeΚΡΗΤΗΕίχε «ανοίξει» 8 σπίτια με λεία… 41.000 ευρώ – Στα χέρια των αρχών ένας 34χρονος

Είχε «ανοίξει» 8 σπίτια με λεία… 41.000 ευρώ – Στα χέρια των αρχών ένας 34χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από χθες το απόγευμα ένας 34χρονος ο οποίος μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα είχε διαπράξει μαζί μ’ έναν φίλο του 8 διαρρήξεις σπιτιών στο Ηράκλειο κλέβοντας χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 41.000 ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν προχθές το μεσημέρι όταν ο 34χρονος μαζί με τον φίλο του – ο οποίος αναζητείται από τις αρχές – «άνοιξαν» το σπίτι μίας 55χρονης και έκλεψαν από μέσα το χρηματοκιβώτιό της που περιείχε χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 28.000 ευρώ.

Η 55χρονη έκανε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν τις έρευνας και χθες το μεσημέρι κατάφεραν να εντοπίσουν τον 34χρονο και να τον συλλάβουν.

Από τον προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος μαζί με τον φίλο του είναι υπεύθυνοι για ακόμα 7 κλοπές και διαρρήξεις στο Ηράκλειο που έγιναν από 13 Αυγούστου έως 27 Σεπτεμβρίου έχοντας αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας 13.660 ευρώ.

Το φορτηγάκι του 34χρονου  κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς για τα κλοπιμαία ενώ ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση