HomeΚΡΗΤΗΓραμματέας της ΚΟ Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Β. Κεγκέρογλου

Γραμματέας της ΚΟ Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Β. Κεγκέρογλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέες αρμοδιότητες στους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αποφασίστηκαν το Σάββατο στην πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξελέγη ο κ. Β. Κεγκέρογλου, για αντιπρόεδρος της Βουλής θα προταθεί ο κ. Δ. Κρεμαστινός και ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ορίζονται ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Θ. Θεοχαρόπουλος και ο κ. Α. Λοβέρδος.

Με απόφαση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφης Γεννηματά επανασυγκροτείται το ΙΣΤΑΜΕ υπό την προεδρία του κ. Κ. Σκανδαλίδη και την επιστημονική διεύθυνση του κ. Α. Βγόντζα.

Η ευθύνη για τους τομείς παρακολούθησης κυβερνητικού έργου αναλήφθηκε από τους κ.κ. Γ. Αρβανιτίδη (Μακεδονίας Θράκης, Ναυτιλίας), Λ. Γρηγοράκος (Εξωτερικών και Άμυνας), Χαρά Κεφαλίδου (Πολιτισμού), Ι. Κουτσούκος (Οικονομικών), Οδ. Κωνσταντινοπουλος (Ανάπτυξης), Δ. Κωνσταντόπουλος (Παιδείας), Ι. Μανιάτης (Υποδομών και Ενέργειας), Θ. Παπαθεοδώρου (Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη), Μιχ. Τζελέπης (Αγροτικής Ανάπτυξης) και Εύη Χριστοφιλοπούλου (Εργασίας και Υγείας).

Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα ψηφίσουν τον κ. Ν. Βούτση ως Πρόεδρο της Βουλής, αποσυνδέοντας την έγκριση του από το σώμα των βουλευτών, από την σκληρή κριτική που θα ασκηθεί στην κυβέρνηση.

Kathimerini.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση