HomeΚΡΗΤΗΜεγάλη συμμετοχή στον 9ο Κνώσειο και 1ο οικογενειακό αγώνα

Μεγάλη συμμετοχή στον 9ο Κνώσειο και 1ο οικογενειακό αγώνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διεξήχθη χθες Κυριακή με τεράστια επιτυχία ο 9ος Κνώσειος και 1ος οικογενειακός δρόμος.

αθλητές όλων των ηλικιων

Πάνω από 300 αθλητές-πεζοπόροι έδωσαν το παρόν ,άτομα όλων των ηλικιών.
Ο αγώνας δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα ήταν αφιερωμένος στον Σύλλογο για την καρδιά του παιδιού αλλά ενδεικτικά σας αναφέρουμε τους τρεις νικητές και τις τρεις νικήτριες του αγώνα.

αθλητές καθε ηλικίας

Στους άνδρες νικητής ήταν ο αθλητής Βότσος Χρήστος από τον Σύλλογο Βιτσέντζος Κορνάρος με χρόνο 17’12 στην δεύτερη θέση ήταν ο Σηφάκης Μανώλης του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης με χρόνο 17΄18 και τρίτος ο Φιλιππάκης Μανόλης απο την Ιεράπετρα με χρόνο 18΄35

απονομή ανδρων

Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Φουρναράκη Ειρήνη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης με χρόνο 22΄01 , δεύτερη η Topa casia με χρόνο 23΄04 και τρίτη η Παπαδοβασιλάκη Εφη από Ηράκλειο με χρόνο 24΄51.

απονομή γυναικών

Οι διοργανωτές ευχαριστούν την Τροχαία Ηρακλείου, το τμήμα Σαμαρειτών Ηρακλείου, το ΕΚΑΒ , τον ορθοπεδικό ιατρό και μέλος του Συλλόγου μας που ήταν και ιατρός αγώνα τον κ. Νίκο Γαρεφαλλάκη , τον πολιτιστικό Σύλλογο Γέργερης και όλα τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης που βοήθησαν εθελοντικά στην διοργάνωση
τους χορηγούς όπως: Τον Δήμο Ηρακλείου, τα νερά Ζαρός και Ρούβας ,τα αναψυκτικά θαύμα την εταιρεία New ballance την βιοτεχνία κρουασάν Μαυροφρύδη ,το οπτικό κέντρο Μαρκάκης ,τον Ασκληπιό Κρήτης και το βιβλιοπωλείο ανθολόγιο.

οι δυο πρωτοι αθλητές

Διαφήμιση
Διαφήμιση