HomeΚΡΗΤΗΣε νέες κινητοποιήσεις οι εκπαιδευτικοί για τα κενά

Σε νέες κινητοποιήσεις οι εκπαιδευτικοί για τα κενά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αναπληρωτών Νηπιαγωγών προχωρά σήμερα το μεσημέρι σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης διεκδικώντας την άμεση κάλυψη όλων των κενών θέσεων στα σχολεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Δ. Θεοτοκόπουλος», συμμετέχει στην Παράσταση Διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00.
Σκοπός της διαμαρτυρίας είναι η ανάδειξη των τραγικών ελλείψεων σε εκπαιδευτικούς που αντιμετωπίζει ο νομός Ηρακλείου. Η κατάσταση παραμένει δύσκολη, παρά την Α΄ φάση προσλήψεων καθώς ο αριθμός των εκπαιδευτικών που ήρθαν στο Ηράκλειο (δάσκαλοι και νηπιαγωγοί) είναι μικρός σε σχέση με τα κενά που υπάρχουν.

Η εκπαιδευτική κοινότητα διεκδικεί :

Μαζικούς Μόνιμους διορισμούς.
Έγκαιρη φάση πρόσληψης των αναπληρωτών που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των κενών από την 1η Σεπτεμβρίου κάθε σχολικού έτους.
Αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων.
Να δίνονται όλα τα κενά από τα ΠΥΣΠΕ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρόν, ώστε μαζικά κι ενωτικά να παλέψουμε για τα δίκαια αιτήματα της Δημόσιας Εκπαίδευσης και του Κλάδου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση