HomeΚΡΗΤΗΠέθανε ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Μπούτσικος – Ο επίμονος πυρετός του στοίχισε τη ζωή!

Πέθανε ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Μπούτσικος – Ο επίμονος πυρετός του στοίχισε τη ζωή!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένη είναι από τα ξημερώματα η τοπική κοινωνία της Ρόδου και της Κρήτης, στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου ενός υπέροχου ανθρώπου και εισαγγελικού λειτουργού, του Κωνσταντίνου Μπούτσικου.

Ο Κωνσταντίνος Μπούτσικος, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλεύονταν από την περασμένη Πέμπτη, με συμπτώματα υψηλού πυρετού λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού σε ηλικία 51 ετών.

Ο εν ενεργεία Εισαγγελέας που υπηρέτησε επί σειρά ετών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και μετατέθηκε πριν από μερικούς μήνες στο Ηράκλειο, ήταν ένας άριστα καταρτισμένος εισαγγελικός λειτουργός αλλά κι ένας υπέροχος άνθρωπος.

Ο Κωνσταντίνος Μπούτσικος υπηρετούσε τους τελευταίους μήνες στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης και είχε αναλάβει αρκετές σημαντικές υποθέσεις.

Ο Κωνσταντίνος Μπούτσικος ανέλαβε ως προϊστάμενος στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου το 2009, ενώ και παλαιότερα είχε υπηρετήσει ως Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία και κυρίως στον δικηγορικό κόσμο της Ρόδου αλλά και στην Κρήτη.

Cretapost.gr/rodiaki.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση