HomeΚΡΗΤΗΚορυφώνεται η… κάθοδος των πολιτικών στο Ηράκλειο – Επισκέψεις των Κουτσούμπα, Γεννηματά και Τσίπρα

Κορυφώνεται η… κάθοδος των πολιτικών στο Ηράκλειο – Επισκέψεις των Κουτσούμπα, Γεννηματά και Τσίπρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βρισκόμαστε 5 ημέρες πριν τις εκλογές με τα κόμματα που διεκδικούν την εξουσία ή μία θέση στην Βουλή της 21ης Σεπτεμβρίου να τα δίνουν… όλα για να κερδίσουν την ψήφο των πολιτών.

Η Κρήτη αλλά και το Ηράκλειο ειδικότερα από την πρώτη στιγμή της προεκλογικής περιόδου φαίνεται ότι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς τρεις από τους πολιτικούς αρχηγούς κατεβαίνουν από το Ηράκλειο (Τσίπρας, Μεϊμαράκης και Καμμένος) ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης από τα Χανιά.

Στο Ηράκλειο θα στραφούν τα βλέμματα και αυτή την βδομάδα καθώς τρεις πολιτικοί αρχηγοί θα βρεθούν στο Ηράκλειο για να μιλήσουν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων τους.

KOYTSOYMPAS

Σήμερα στο Ηράκλειο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στο Ηράκλειο θα βρεθεί σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας θα συναντηθεί με τοπικά στελέχη του ΚΚΕ ενώ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης του Κομμουνιστικού Κόμματος που θα διεξαχθεί στην πλατεία Λιονταριών στο Ηράκλειο στις 8.30 το απόγευμα.

GENNHMATA

Την Τετάρτη στο Ηράκλειο η Φώφη Γεννηματά

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά θα βρεθεί στο Ηράκλειο, αύριο Δευτέρα, όπου και θα συναντηθεί με τοπικά στελέχη του Κόμματος αλλά και εκπροσώπους φορέων.

Η κ. Γεννηματά θα ζητήσει από τους πολίτες του Ηρακλείου να εμπιστευτούν την Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ ώστε να είναι η τρίτη δύναμη της χώρας.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» στις 7.30 το απόγευμα ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Γιώργος Μπουλμπασάκος.

tsipras deth

Ο Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη στο Ηράκλειο

Την προτελευταία του προεκλογική ομιλία επέλεξε να δώσει στο Ηράκλειο ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί στο Ηράκλειο την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου οπότε και θα μιλήσει στην πλατεία Ελευθερίας στις 7.30 το απόγευμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση