HomeΚΡΗΤΗΠέντε τραυματίες σε δύο τροχαία στα Χανιά – Επιχείρηση από την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τους

Πέντε τραυματίες σε δύο τροχαία στα Χανιά – Επιχείρηση από την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων αργά το μεσημέρι στο νομό Χανίων, καθώς πυροσβέστες συμμετείχαν σε δύο επιχειρήσεις απεγκλωβισμού τραυματιών από ΙΧ αυτοκίνητα σε δύο τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν με συνολικά 5 τραυματίες στις Μουρνιές και τις Βρύσσες, αντίστοιχα.

Γύρω στις 3:00 το μεσημέρι, στις Μουρνιές, μετά από σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες ο οδηγός του ενός οχήματος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του. Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων με 6 πυροσβέστες, οι οποίοι κατόρθωσαν να βγάλουν από το συντρίμμια τον τραυματισμένο οδηγό.

Μία ώρα, περίπου, αργότερα, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των Βρυσσών Αποκορώνου, ενοικιαζόμενο ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις τουρίστες από τη Νορβηγία, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στο εσωτερικό δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Αντίστοιχη δύναμη της Πυροσβεστικής, με εκείνη με συμμετείχε στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του τραυματισμένου οδηγού στις Μουρνιές, έφτασε στο σημείο, συνδράμοντας στο να βγουν από το αναποδογυρισμένο όχημα οι 4 τουρίστες. Και οι πέντε τραυματίες από τα δύο τροχαία που σημειώθηκαν στη δυτική Κρήτη το μεσημέρι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

ΦΩΤΟ αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση