HomeΚΡΗΤΗΑσφαλτοστρώσεις σε Γάζι και Τσαλικάκι

Ασφαλτοστρώσεις σε Γάζι και Τσαλικάκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται σε κεντρικούς δρόμους στο Γάζι και στο Τσαλικάκι, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Ειδικότερα, πρόκειται για εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στην κεντρική λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι, από τον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου προς το κέντρο της πόλης και στο δρόμο που οδηγεί από τα ανατολικά στο Τσαλικάκι (από τα όρια των δήμων Μαλεβιζίου – Ηρακλείου). Πρόκειται για σημεία από τα οποία διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα και τα συγκεκριμένα έργα, εντάσσονται στο πλαίσιο των στοχευμένων παρεμβάσεων που πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή σε ολόκληρο το Δήμο Μαλεβιζίου, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών.

asfaltostroseis2

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Δυο εξαιρετικά σημαντικές παρεμβάσεις πραγματοποιούνται και ολοκληρώνονται άμεσα στο δήμο μας. Οι δυο πιο κεντρικοί δρόμοι στο Γάζι και στο Τσαλικάκι, οι οποίοι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και δημιουργούσαν πολλά προβλήματα στους οδηγούς, φρεζαρίστηκαν και ασφαλτοστρώθηκαν, με συνέπεια να βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών των περιοχών αυτών. Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική του βοήθεια και σε αυτά τα έργα, καθώς και όλα τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου μας για το άριστο αποτέλεσμα».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση