HomeΚΡΗΤΗΞεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών η επισκεψιμότητα στην Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών η επισκεψιμότητα στην Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άνοιξε τις πύλες της εχθές Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου η 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου και σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τα προσδοκώμενα. Ο πολιτικός και κοινωνικός ιστός του Ηρακλείου παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης και μαζί με τους επισκέπτες παρακολούθησαν την μουσικοχορευτική παράσταση «Κρήτη – Πελοπόννησος Ένα βράδυ μαζί» με το Βασίλη Σκουλά να αντιπροσωπεύει τη μουσική της Κρήτης και τον Παναγιώτη Λάλεζα την Πελοπόννησο.

ekthesi arkaloxoriou

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή ως τη Δευτέρα 7 Σεπεμβρίου.

Σήμερα στις 19.00 το ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Πρότυπο Γεωργικό Σχολείο Μεσσαράς – ΕΠΑ.Σ ΚΡΗΤΗΣ παρουσιάζει το θέμα Η σημασία των Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών στην ανάπτυξη του Γεωργικού Tομέα στο συνεδριακό κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Και στις 21.30 εμφανίζεται στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αρκαλοχωρίου ο Μίλτος Πασχαλίδης ο οποίος γιορτάζει τα «20 Χρόνια» του «Ότι αγαπάς δεν τελειώνει», για μια μόνο βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

ekthesi arkaloxoriou2

Εισιτήριο εισόδου 12.00€

Τις υπόλοιπες μέρες θα πραγματοποιηθεί πληθώρα δωρεάν ενημερωτικών εκδηλώσεων & το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αρκαλοχωρίου με τους: Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου Μπάμπης Στόκας- Πάνος Κατσιμίχας- Κίτρινα Ποδήλατα, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου Imam Baildi, Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου Μιχάλης Τζουγανάκης, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 20.00-21.15 ΔΩΡΕΑΝ Παιδική θεατρική παράσταση «Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία».

Προπώληση εισιτηρίων viva.gr, public, βιβλιοπωλεία παπασωτηρίου, seven, ιανος, reload, Media Markt

Εισιτήρια ημέρας 10,00€

4ήμερα 25,00€

Ταμείο 12,00€

Διαφήμιση
Διαφήμιση