HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζεται το πρόγραμμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Δυτική Κρήτη

Συνεχίζεται το πρόγραμμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Δυτική Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την περιοδεία του στη Δυτική Κρήτη, συνεχίζει ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος το πρωί στο Ηράκλειο είχε σειρά επαφών με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων.

Το μεσημέρι ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφθηκε πρώτα το Δήμο Μυλοποτάμου στο Πέραμα και στη συνέχεια μετέβη στο Ρέθυμνο. Πρώτος σταθμός του ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνουν όπου συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Μαρία Λιονή. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι δήμαρχοι του νομού Ρεθύμνου, ενώ στη συζήτηση κυριάρχησαν τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, και ιδιαίτερα δε η οικονομική δυσπραγία που αντιμετωπίζει.

Από την πλευρά του ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε ότι η ΝΔ έχει πρόθεση να στηρίξει την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην απέχουν από την εκλογική διαδικασία και να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Δείτε εδώ αναλυτικό ρεπορτάζ από τις επαφές του κ. Μεϊμαράκη στο Ηράκλειο

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Μεϊμαράκη στη Λότζια και την εθιμοτυπική συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό

Η συνάντηση του κ. Μεϊμαράκη στην Περιφέρεια Κρήτης

Την διασφάλιση των χρηματοδοτήσεων για τα έργα υποδομής και ανάπτυξης της Κρήτης, την ανάγκη για αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων από την κεντρική διοίκηση στις Περιφέρειες – Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και την συστράτευση και αλληλεγγύη όλων, φορέων και πολιτών, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στη συνάντηση του με τον πρόεδρο της «Ν.Δ.» Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο πρόεδρος της «Ν.Δ.» συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος του επισκέφτηκαν σήμερα την Περιφέρεια Κρήτης όπου είχαν συζήτηση με τον Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχες για θέματα Τοπικής Ανάπτυξης, ενώ ακολούθησε και συνάντηση με Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. Ο κ. Μειμαράκης συμμερίστηκε την αγωνία που εκφράστηκε από όλους τους συμμετέχοντες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δηλώνοντας στήριξη στην Περιφέρεια , στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

perifereia3

perifereia2

perifereia1

Τελευταίος σταθμός τα Χανιά

Ο κ. Μεϊμαράκης ολοκληρώνει τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη στα Χανιά, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμά του θα βρίσκεται στις 15:45. Πρώτα θα μεταβεί στο Ακρωτήρι όπου θα καταθέσει στεφάνι στους τάφους των Βενιζέλων, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης στην Αγυιά. Στις 17:00 θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για τις επαφές με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων, ενώ στις 18:30 έχουν προγραμματιστεί δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Η επίσκεψη του κ. Μεϊμαράκη θα ολοκληρωθεί με την παρουσία του σε συνεστίαση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Χανίων στο νυχτερινό κέντρο «Πορτοκάλι» στον Πλατανιά, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ θα είναι κεντρικός ομιλητής.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση