HomeΚΡΗΤΗΠιάστηκε ο «ποντικός» των ξενοδοχείων – Είχε… ξαφρίσει 10 τουρίστες

Πιάστηκε ο «ποντικός» των ξενοδοχείων – Είχε… ξαφρίσει 10 τουρίστες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από χθες ο «ποντικός» των ξενοδοχείων της Ιεράπετρας.

Πρόκειται για έναν 26χρονο Ρουμάνο ο οποίος από τις 9 Ιουλίου και τις 13 Αυγούστου είχε «ανοίξει» συνολικά 10 δωμάτια ξενοδοχείων στην Ιεράπετρα και είχε κλέψει χρήματα και αντικείμενα από τουρίστες συνολικής αξίας 11.000 ευρώ.

Η σύλληψη

Όλα ήρθαν στο φως όταν χθες το απόγευμα 65χρονος Γερμανός τουρίστας κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της Ιεράπετρας ότι άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε και του έκλεψαν διάφορα αντικείμενα.

Αμέσως ξεκίνησε η έρευνα των αστυνομικών οι οποίοι δεν άρηγαν να ταυτίτσουν τον 26χρονομ Ρουμανό πίσω από την συγκεκρκιμένη κλοπή.

Ο 26χρονος εντοπίστηκε άμεσα από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ όπου τον σταμάτησαν με το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Ιερέπατρας.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 26χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 09.07.2015 έως και 13.08.2015, είχε προβεί στη διάπραξη ακόμη εννέα κλοπών, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων (φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, tablet, φωτογραφική μηχανή, κάμερα, κοσμήματα κ.α.) τα οποία είχε αφαιρέσει ο 26χρονος, από δωμάτια ξενοδοχείων στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Η συνολική χρηματική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 11.000 ευρώ.

Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς των αντικειμένων που είχαν αφαιρεθεί.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του 26χρονου και σε άλλες πράξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση