HomeΚΡΗΤΗΟι έρευνες είχαν… αποτέλεσμα – Βρέθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε και λήστεψε ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου

Οι έρευνες είχαν… αποτέλεσμα – Βρέθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε και λήστεψε ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποτέλεσμα είχαν οι έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές για την υπόθεση της επίθεσης και κλοπής σε βάρος ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου πριν από 1,5 μήνα στα Χανιά.

Πρόκειται για την υπόθεση, που είχε απασχολήσει αρκετά την τοπική κοινωνία, όταν το βράδυ της 28ης Ιουνίου ένας άνδρας φορώντας μαύρη κουκούλα στο πρόσωπο και κρατώντας μαχαίρι μπήκε σε ψιλικατζίδικο στα Χανιά και έκλεψε το ταμείο αφού πρώτα είχε χτυπήσει τον 43χρονο ιδιοκτήτη.

Μάλιστα, ο 43χρονος χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο των Χανίων καθώς έφερε σοβαρά τραύματα από μαχαίρι (δείτε εδώ).

46χρονος ο δράστης

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αρχών δράστης της αιματηρής αυτής ληστείας ήταν ένας 46χρονος ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί σε περιοχή του δήμου Κισσάμου από αστυνομικούς των Χανίων.

Ταχτοποιήθηκαν αμέσως τα στοιχεία ενώ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του με τον 46χρονο να κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία αλλά και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση