HomeΚΡΗΤΗΖήτημα ωρών η σύλληψη των θερμόαιμων που ξυλοκόπησαν ειδικό φρουρό στο Ασήμι

Ζήτημα ωρών η σύλληψη των θερμόαιμων που ξυλοκόπησαν ειδικό φρουρό στο Ασήμι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι έρευνες της τοπικής ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των πέντε «θερμόαιμων» νεαρών που τα έβαλαν με έναν ειδικό φρουρό τα ξημερώματα του Σαββάτου, μόνο και μόνο επειδή δεν τους άρεσε το… επάγγελμά του.

Οι πέντε νεαροί άνδρες που διασκέδαζαν σε μπάρ του Ασημίου, φαίνεται πως ενοχλήθηκαν από την παρουσία του 32χρονου ειδικού φρουρού, ο οποίος επίσης είχε μεταβεί ως ιδιώτης στον ίδιο χώρο διασκέδασης με την παρέα του, χωρίς να βρίσκεται σε υπηρεσία. Οι νταήδες επιτέθηκαν αρχικά φραστικά στον 32χρονο αστυνομικό, στη συνέχεια όμως του έστησαν καρτέρι και τον ξυλοκόπησαν. Ο νεαρός αστυνομικός μετέβη στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επέστρεψε στο Ασήμι όπου και υπέβαλε μήνυση εναντίον των δραστών (δείτε εδώ).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος υπηρετεί στην περιοχή και για το λόγο αυτό φαίνεται πως ήταν σε θέση να αναγνωρίσει τους δράστες της αναίτιας επίθεσης σε βάρος του. Έτσι θεωρείται ζήτημα ωρών η σύλληψή τους και η παραπομπή τους στη δικαιοσύνη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση