HomeΚΡΗΤΗΔιανομή τροφίμων στις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Ηρακλείου

Διανομή τροφίμων στις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται από τη Δημοτική Αρχή οι προσπάθειες για την άμβλυνση των προβλημάτων επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες και δημότες του Δήμου Ηρακλείου λόγω της οικονομικής κρίσης .

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα  συνάντηση της  Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη με τους εκπρόσωπους των 6 Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Ηρακλείου(Κοινοτήτων (1ης, 2ης, 3ης, 4ης Δ.Κ., Δημ. Κοιν. Αλικ/σού και Βασιλειών) για μια νέα δράση διανομής τροφίμων.

Κατά τη συνάντηση η Αντιδήμαρχος ενημέρωσε τους Προέδρους των Κοινοτήτων για τη σύναψη συνεργασίας (αποδοχή δωρεάς) με αλυσίδα Καταστημάτων (Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος) που καθημερινά θα διαθέτει προϊόντα (συντηρημένα και διατηρημένα με όλους τους κανόνες της υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων) στο δήμο Ηρακλείου.

Τα προϊόντα αυτά θα διατίθενται διαμέσου των 6 Δημοτικών Κοινοτήτων σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ σε ενδεείς πολίτες – κατοίκους των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Όπως δήλωσε η Αντιδήμαρχος κ. Αθηνά Σπανάκη –  Κοχιαδάκη πρόκειται για μια άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία η οποία θα βοηθήσει πάρα πολύ όσους έχουν ανάγκη από βασικά είδη τροφίμων ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να ενισχύσουν τις προσπάθειες της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής καθώς το πρόβλημα όσο περνά ο καιρός συνεχώς διογκώνεται.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση