HomeΚΡΗΤΗΚουίκ για Κνωσό: Καραμπινάτα επίορκοι και κλέφτες του δημοσίου

Κουίκ για Κνωσό: Καραμπινάτα επίορκοι και κλέφτες του δημοσίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμη και με κατάσχεση περιουσίας απειλούνται οι δράστες της προκλητικής φοροδιαφυγής στην Κνωσό, όπως ξεκαθάρισε ο Τέρενς Κουίκ, κάνοντας λόγο για «καραμπινάτα επίορκους και κλέφτες του δημοσίου»

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου και μέλος της Μόνιμης Διυπουργικής Επιτροπής για την Πάταξη της Διαφθοράς, απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου σχετικά με την πρωτοφανή φοροδιαφυγή στην Κνωσό, έκανε το εξής σχόλιο:

Με ρωτάτε για ένα πολύ σοβαρό θέμα αρμοδιότητας των Υπουργών Οικονομικών και Πολιτισμού. Εκείνοι θα το διαχειριστούν με την ευθύτητα που τους διακρίνει.

Αλλά, αν ρωτήσετε τον κόσμο, θα σας πούνε ότι εδώ υπάρχουν συνοπτικές διαδικασίες απόλυσης και μόνο, χωρίς κωλυσιεργίες.

Ο κ. Κουίκ συμπλήρωσε ότι «από τον Αν. Υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο οποίος αποδεικνύεται απίστευτα άμεσος και αποτελεσματικός, έχει ήδη διαταχθεί στην Κνωσό πλήρης έρευνα σε βάθος χρόνου από τις φορολογικές αρχές», ενώ σημείωσε ότι τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα:

Για όσα χρήματα υπολογιστεί ότι «τσεπώθηκαν» θα γίνουν τα προβλεπόμενα. Ο καταλογισμός τους στους δράστες, ακόμα και με κατάσχεση περιουσιακών τους στοιχείων. Φυσικά παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη για τα περεταίρω.

Και ελπίζω να μην υπάρξουν συνδικαλιστικές παρεμβάσεις. Είναι καραμπινάτα επίορκοι και κλέφτες του δημοσίου οι εμπλεκόμενοι».

Νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στο Σκάι τόνισε ότι: «Θα ελέγξουμε τα πάντα, δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς με πολιτική γνωριμία» και «κάλυψη εξουσίας» (δείτε εδώ).
newpost.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση