HomeΚΡΗΤΗΣε κλίμα οδύνης και βαθιάς συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον Μιλτιάδη Καράτζη

Σε κλίμα οδύνης και βαθιάς συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον Μιλτιάδη Καράτζη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα σε βαρύ κλίμα αποχαιρέτησαν σήμερα το μεσημέρι στις 12, φίλοι και συγγενείς τον σπουδαίο επιχειρηματία Μιλτιάδη Καράτζη που έφυγε απο την ζωή σε ηλικία 79 ετών μετά απο σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Χιλιάδες ήταν αυτοί που βρέθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον ξενοδόχο ο οποίος υπήρξε πρωτοπόρος στον κάδο του.

250223

Δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης για την οικογένεια του ενώ το παρών στην κηδεία έδωσαν εκπρόσωποι φορέων αλλά και των αρχών.

250222

Επιμελητήριο Ηρακλείου – Συλλυπητήριο Ψήφισμα

«Με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Μιλτιάδη Καράτζη, εξαίρετου επιχειρηματία του Νομού Ηρακλείου, συνήλθε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο και αποφάσισε τα παρακάτω:

Να εκπροσωπηθεί το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος
Να διαβιβαστούν τα συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου στην οικογένειά του
Να διατεθεί το ποσό των 150 € στη μνήμη του αντί στεφάνου για φιλανθρωπικούς σκοπούς
Να επιδοθεί στην οικογένειά του το παρόν ψήφισμα»

Δήμαρχος Χερσονήσου

«Η είδηση του θανάτου του συντοπίτη μας Μιλτιάδη Καράτζη μας θλίβει ιδιαιτέρως και αποτελεί πλήγμα για τον τόπο. Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος, εργατικός και αυτοδημιούργητος, πρότυπο επιχειρηματία και οικογενειάρχη. Με ήθος και με διάθεση προσφοράς, αποδείκνυε έμπρακτα την αγάπη του για τον τόπο και τους ανθρώπους. Στην οικογένεια του εκλιπόντος εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τη μεγάλη απώλεια.

Γιάννης Μαστοράκης
Δήμαρχος Χερσονήσου»

Ο Μιλτιάδης Καράτζης γεννήθηκε στο Μελιδοχώρι Μονοφατσίου Κρήτης το 1936. Το 1974, ίδρυσε την Μ & Α ΚΑΡΑΤΖΗ ΕΕ που αργότερα µετεξελίχθηκε στην ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ. Μέχρι το 2009 κατείχε τη θέση του Προέδρου και ∆ιευθύνοντος Συµβούλου της εταιρείας. Μέχρι τώρα κατείχε τη θέση του Προέδρου στην ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ. Επίσης, ήταν αντιπρόεδρος στη θυγατρική εταιρεία ΣΤΕΛΛΑ ΠΟΛΑΡΙΣ ΚΡΕΤΑ ΑΕ.

Διετέλεσε µέλος του ∆Σ της ΕΤΒΑ και µέλος του ∆Σ του ΣΕΤΕ. Ήταν µέλος του ΣΕΒ, του Ξενοδοχειακού Επιµελητήριου Ελλάδος και του Ελληνογερµανικού Επιµελητηρίου, ενώ από τον Μάρτιο του 2005 ήταν επίτιµος Πρόξενος της ∆ηµοκρατίας της Κορέας για την Κρήτη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση