HomeΚΡΗΤΗΚρητικός κρατάει τα… ηνία της Mercedes στην Κορέα

Κρητικός κρατάει τα… ηνία της Mercedes στην Κορέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όταν ένας Έλληνας κ προοδεύει και μάλιστα στο Εξωτερικό, πρέπει να χαιρόμαστε όλοι μας. Και να λέμε συγχαρητήρια. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να τους έχουν για παράδειγμα και να ακολουθούν τα βήματά τους.

Χωρίς κανένα μέσον , χωρίς καμιά βοήθεια, ο Κρητικός Δημήτρης Ψυλλάκης, που ξεκίνησε από την Mercedes Ελλάς, έκανε την κατάλληλη στιγμή το μεγάλο του βήμα. Πριν από αρκετά χρόνια τόλμησε να ζυγίσει την αξία του και μετακόμισε από την όμορφη Ελλάδα στη Λατινική Αμερική.

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή, με μια πεσμένη αγορά κατάφερε με μεθοδικές κινήσεις και με σκληρή δουλειά και κόπο να τριπλασιάσει της πωλήσεις της Mercedes στην Λατινική Αμερική.

Με έδρα την Βραζιλία, κινήθηκε με ένα τολμηρό σχέδιο και πέτυχε. Η εργατικότητά του και η πετυχημένη δουλειά του, δεν πέρασε απαρατήρητη. Αναβαθμίστηκε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Και από τη θέση αυτή έκανε αρκετές καινοτομίες στην αγορά της λατινικής Αμερικής.

Τα μεγάλα κεφάλια της γερμανικής εταιρίας του έδειξαν εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Βλέποντας την ανάπτυξη του δικτύου τους και την κατακόρυφη αύξηση στις πωλήσεις σκέφθηκαν ότι ήρθε η ώρα να του κάνουν άλλη μια δελεαστική πρόταση σε μια ακόμη πιο δύσκολη αγορά.

Του πρότειναν να αναλάβει τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στην Mercedes στην Κορέα.

Ο Δημήτρης Ψυλλάκης είπε το ΝΑΙ και τώρα ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Κορέα, αφήνοντας όμως μια καλή «προίκα» στην Βραζιλία. Δηλαδή ένα εργοστάσιο στο Σαο Πάολο όπου εκεί υπάρχει γραμμή παραγωγής της C Class και της GLA ενώ οι φίλοι των αγώνων θα τον θυμούνται γιατί αυτός «έστησε» τους αγώνες πίστας που συμπεριλαμβάνονται στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, με τις CLA 45 AMG. Του ευχόμαστε στη νέα του θέση στην Κορέα να έχει και εκεί «Καλή Επιτυχία».

e-typos.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση