HomeΚΡΗΤΗΜαθήματα μελισσοκομίας για τα μέλη του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Μαθήματα μελισσοκομίας για τα μέλη του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 28 Ιουλίου το Πρόγραμμα Κατάρτισης στη Μελισσοκομία που οργάνωσε το ΕΛ.Γ.Ο ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και αφορούσε άτομα που βρίσκονται υπό απεξάρτηση. Το πρόγραμμα ήταν 50 ωρών και διήρκησε δύο μήνες.

kethea

Παρόλο που ήταν εισαγωγικό, οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν αρκετή θεωρητική και πρακτική γνώση για τη μέλισσα και τη μελισσοκομία, για τον εξοπλισμό, για τη διαδικασία παραγωγής και διάθεσης του μελιού και των λοιπών προϊόντων καθώς και για τις προοπτικές του κλάδου στη χώρα μας.

Τόσο η κυρία Βασιλείου από το ΕΛ.Γ.Ο ΔΗΜΗΤΡΑ, όσο και οι εκπαιδευτές του προγράμματος κατάφεραν να μεταδώσουν στους καταρτιζόμενους όχι μόνο τη γνώση τους αλλά και την αγάπη τους για τη μελισσοκομία. Γι’ αυτό το λόγο τα καταρτιζόμενα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του θεραπευτικού προγράμματος κ. Μάνος Ταμιωλάκης ευχαριστούν τόσο την κ. Αγάπη Βασιλείου όσο και τους εκπαιδευτές ονομαστικά, οι οποίοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς για αυτήν την κατάρτιση.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΚΕΘΕΑ επισημαίνεται:

«Ευχαριστούμε τους κυρίους Αλυσσανδράκη Ελευθέριο, Ισαακίδη Δημοσθένη, Μαρούση Πολύδωρο, Κλινάκη Μύρων, Κοτζιά Γεώργιο, Στεφανάκη Εμμανουήλ, Σχοινιωτάκη Νίκο, Κρικώνη Γιώργο και Σιγκένη Μιχάλη.

Η ζωή του ατόμου υπό απεξάρτηση δεν μπορεί να είναι αποκομμένη από την υπόλοιπη κοινωνία, γι’ αυτό και οποιεσδήποτε συνεργασίες με φορείς και πολίτες, ιδιαίτερα όταν ο στόχος είναι μαθησιακός, συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην καλύτερη κοινωνική ένταξη του ατόμου που βρίσκεται υπό απεξάρτηση».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση