HomeΚΡΗΤΗΆλλαξε όψη το πάρκο στον Πόρο

Άλλαξε όψη το πάρκο στον Πόρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την παιδική χαρά που βρίσκεται δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου Πόρου φρόντισαν, καθάρισαν και περιποιήθηκαν οι εθελοντές της Ομάδας Παιδείας σε συνεργασία με το 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα και την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Παιδείας.
Η …επιχείρηση – σκούπα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15/7/2015 οπότε μικροί και μεγάλοι καθάρισαν το χώρο της παιδικής χαράς, φύτεψαν τα παρτέρια και έστειλαν τα δικά τους οικολογικά μηνύματα! Παράλληλα διοργανώθηκε θεατρικό παιγνίδι στο οποίο συμμετείχαν τα παιδιά της γειτονιάς.

πορος 2
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, στις δραστηριότητες συμμετείχε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Καινοτομίας κ. Μαρία Καναβάκη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Γιάννης Ρασούλης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς.
Οι προσπάθειες των εθελοντών αλλά και των κατοίκων της περιοχής ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα, το πάρκο άλλαξε όψη και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι ενώ δράσεις της Ομάδας Παιδείας αναμένεται να συνεχιστούν …

πορος 1

Διαφήμιση
Διαφήμιση