HomeΚΡΗΤΗΈκτακτη σύσκεψη με πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου για το Δίκτυο της Φτώχειας

Έκτακτη σύσκεψη με πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου για το Δίκτυο της Φτώχειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έκτακτη σύσκεψη με στόχο τη συνέχιση της λειτουργίας των ενταγμένων κοινωνικών δομών του δικτύου για την αντιμετώπιση της φτώχειας πραγματοποιείται από το Δήμο Ηρακλείου και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής. Στη σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη 14/07/2015 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν κληθεί να συμμετάσχουν :

Οι Βουλευτές του νομού Ηρακλείου κ. Γιάννης Μιχελογιαννάκης, κ. Μιχάλης Κριτσωτάκης, κ. Σωκράτης Βαρδάκης (Σύριζα), κ. Ελευθέριος Αυγενάκης (Νέα Δημοκρατία), κ. Σπύρος Δανέλης Σπύρος (Ποτάμι), κ. Βασίλης Κεγκέρογλου (ΠΑΣΟΚ), κ. Γρηγόρης Μακαρώνας (ΑΝ.ΕΛ.), κ. Μανόλης  Συντιχάκης  (ΚΚΕ).

Από τον συντονιστή φορέα -δικαιούχο ο κ. Χρήστος Τζαμούσης, από τους συμπράττοντες φορείς οι κ. Μαίρη Παχιαδάκη (Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων), κ. Αλέξης Καλοκαιρινός (Ιδρύματα Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού),

κ. Μανόλης Αχλαδιανάκης  (Σύλλογος Τριτέκνων).

Από την Περιφέρεια Κρήτης έχει κληθεί ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης κ. Βάμβακας Λάμπρος. Ακόμα ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Στέλιος Βοργιάς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ) κ. Μανόλης Τσαγκαράκης, καθώς και Τριμελής επιτροπή των εργαζομένων στις Κοινωνικές δομές του Δικτύου.

Στη συνάντηση θα παρευρεθεί  ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης κ. Φανούρης Οικονομάκης και στελέχη της Δ/νσης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση