HomeΚΡΗΤΗΖητά να μάθουν αν ισχύει η είδηση με τον πολιτικό που έβγαλε 1 εκ ευρώ στο εξωτερικό

Ζητά να μάθουν αν ισχύει η είδηση με τον πολιτικό που έβγαλε 1 εκ ευρώ στο εξωτερικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τελευταίο 24ωρο έχει γίνει μεγάλος ντόρος από μία είδηση που αναφέρει ότι Ηρακλειώτης πολιτικός, ο οποίος τάσσεται υπέρ του ναι στο επικείμενο δημοψήφισμα, έβγαλε στο εξωτερικό 1 εκ. ευρώ.

Με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, ζητά να μάθει αρχικώς εάν ισχύει αυτή η είδηση καθώς κι επίσης – αν όντως ισχύει – ποιος είναι αυτός ο πολιτικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διαβάζω με ιδιαίτερη απογοήτευση τις τελευταίες ώρες τα όσα δημοσιεύονται σε τοπικό site, περιγράφονται και στη συνέχεια σχολιάζονται και ανακυκλώνονται επώνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης(Facebook, Twitter κλπ)..

Δημοσιεύματα για εν ενεργεία πολιτικό πρόσωπο του Ηρακλείου «…που μετέφερε στο εξωτερικό ποσό που υπερβαίνει το 1 εκ. με τη βοήθεια Στουρνάρα…» και που μάλιστα δε διστάζουν κάποιοι να με ονοματίσουν.

Αφού ξεκαθαρίσω ότι ουδεμία σχέση έχω με τα όσα περιγράφονται, ΑΠΑΙΤΩ από τον «αρθρογράφο» και όσους ανεύθυνα διακινούν ονόματα, να παραδώσουν στις αρμόδιες αρχές αλλά και να βγουν στη δημοσιότητα τώρα -σήμερα στοιχεία και ονόματα.

Οι καιροί δεν επιδέχονται αμφισημίες και ανεύθυνη διάδοση φημών και «συμπερασμάτων» διότι πολυ απλά σπιλώνονται ανεπανόρθωτα προσωπικότητες και υπολήψεις.

Οι ώρες επιβάλλουν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια από όλους.

Οτιδήποτε άλλο δε συμβάλει στη διαφάνεια, στη σωστή δημοσιογραφία και στον δημόσιο διάλογο.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση