HomeΚΡΗΤΗΔιαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ ο Κ. Δαμαβολίτης – 4 συνολικά οι διαφοροποιήσεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ ο Κ. Δαμαβολίτης – 4 συνολικά οι διαφοροποιήσεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την διαγραφή του βουλευτή ΑΝΕΛ του Ηρακλείου, Κώστα Δαμαβολίτη αποφάσισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και με ανακοίνωσή του τον καλούν να παραδώσει την έδρα του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΑΝΕΛ: Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις για τη στάση του στο επικείμενο δημοψήφισμα, ο βουλευτής Ηρακλείου, Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και καλείται να παραδώσει την έδρα του, όπως δημόσια δεσμεύτηκε.

Διαφοροποιήσεις των βουλευτών των ΑΝΕΛ

Ολοένα και αυξάνονται οι βουλευτές των ΑΝΕΛ που διαφοροποιούνται από τις θέσεις της κυβέρνησης και του κόμματος τους με φόντο το επικείμενο δημοψήφισμα της Κυριακής 5ης Ιουλίου αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Την αρχή έκανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Ηρακλείου, Κώστας Δαμαβολίτης ο οποίος είπε ξεκάθαρα ότι θα ψηφίσει «ναι» την ερχόμενη Κυριακή τονίζοντας ότι το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι ξεκάθαρο και αφορά την επιλογή αν θα έχουμε ευρώ ή δραχμή (δείτε εδώ).

Την ίδια στιγμή, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Βασίλης Κόκκαλης με δηλώσεις του στο ΑΝΤ1 έκανε γνωστό ότι κι εκείνος θα ψηφίσει υπέρ της Ευρώπης καλώντας παράλληλα τον πρωθυπουργό να ακυρώσει το δημοψήφισμα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος κάλεσε τον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε άμεση απόσυρση του δημοψηφίσματος και επιστροφή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων (δείτε εδώ).

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,Νίκος Μαυραγάνης ζήτησε την απόσυρση του δημοψηφίσματος χαρακτηρίζοντάς το «νοθό» ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι «παραμένω μαχητής του όχι» (δείτε εδώ).

Π. Καμμένος: Όποιος δεν αντέχει τον πόλεμο, φεύγει

Έχουμε πόλεμο και δεν κάνουμε εκπτώσεις. Όποιος δεν αντέχει στον πόλεμο φεύγει, φέρεται να δήλωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ερωτηθείς για τις διαφοροποιήσεις τεσσάρων βουλευτών του κόμματός του σε σχέση με το δημοψήφισμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση