HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχημένη η τελετή λήξης των μαθημάτων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Παναγίτσας Μπεντεβή

Επιτυχημένη η τελετή λήξης των μαθημάτων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Παναγίτσας Μπεντεβή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την λήξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και των άλλων δραστηριοτήτων της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου. Την εκδήλωση πλαισίωσαν με μουσική και τραγούδια τα τμήματα Κρητικής λύρας και μαντολίνου, Κιθάρας, Βυζαντινής μουσικής και Παιδικής Χορωδίας της Ενορίας ενώ πάρα πολύ όμορφη ήταν και η παρουσία των παιδιών της Παιδικής και Νεανικής Σύναξης της Ενορίας που έκαναν την έναρξη της εκδήλωσης.

koinoniko frontisthrio

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. κ. Ειρηναίου, εκπροσώπων του Δήμου Ηρακλείου αλλά και με την συμμετοχή πλήθους κόσμου η εκδήλωση έλαβε χώρα χθές 21 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:30 στην αίθουσα διαλέξεων του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου για την ολοκλήρωση των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που λειτουργεί 3 συνεχή χρονιά, Παιδική και Νεανική Σύναξη, 2 τμήματα κιθάρας, τμήμα Κρητικής λύρας και μαντολίνου, τμήμα Βυζαντινής μουσικής, 2 τμήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκάκι, τμήμα χειροτεχνιών και κατασκευών με ανακυκλωμένο υλικό, τμήμα ζωγραφικής αλλά και Κοινωνικό Κομμωτήριο. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου για την τρίτη συνεχή χρονιά λειτουργίας του φιλοξένησε 99 παιδιά όλων των βαθμίδων και μαζί με τις πολλές δραστηριότητες 300 περίπου. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μαζί με τούς υπεύθυνους των δράσεων 48.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ.Ειρηναίος  ευχαρίστησε όλους όσους θυσιάστηκαν εθελοντικά και εντελώς δωρεάν για την επίτευξη ιδιαιτέτως του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και έδωσε συγχαρητήρια και στους εφημερίους της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή πρωτοπρεσβυτέρους Στυλιανό Χαραλαμπάκη και Ιωάννη Νικολάου για όλο αυτό το έργο και ευχήθηκε την συνέχεια του και για την νέα χρονιά. Στη συνέχεια ακολούθησε από τους εφημερίους της Ενορίας βράβευση των δασκάλων,καθηγητών και λοιπών που για τρίτη συνεχή χρονιά προσεφέρθησαν εθελοντικά και η Ενορία προσέφερε εντελώς δωρεάν και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για την νέα σχολική περίοδο!!!!

Διαφήμιση
Διαφήμιση