HomeΚΡΗΤΗΣτ. Αρναουτάκης: «Συγχαρητήρια σε όλους για τη διπλή επιτυχία»

Στ. Αρναουτάκης: «Συγχαρητήρια σε όλους για τη διπλή επιτυχία»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την επιτυχία της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου, της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού και του πολιτισμού αλλά και την επιτυχία της ανόδου της Εθνικής Ελλάδος στην σούπερ λίγκ, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός στο Παγκρήτιο Στάδιο.

arnaoutakis

«Συγχαρητήρια σε όλους για την διπλή επιτυχία της ανόδου της εθνικής ομάδας στίβου στην πρώτη κατηγορία και της άψογης διοργάνωσης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και πρόσθεσε: «Η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον δήμο Ηρακλείου απέδειξαν ότι μπορούν να διοργανώσουν μεγάλα αθλητικά γεγονότα.  Ο κόσμος, οι εθελοντές η παραδοσιακή φιλοξενία, η υποδομή του Παγκρήτιου Σταδίου αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα που με αυτά μπορούμε να διεκδικήσουμε την μεγαλύτερη διοργάνωση της σούπερ λίγκα εθνικών ομάδων στίβου το 2017».

arnaoutakis2

Ο Περιφερειάχης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης συνεχάρησαν και αποχαιρέτησαν όλες τις αθλητικές αποστολές ενώ τίμησαν τον Έλληνα Πρωταθλητή με διεθνείς διακρίσεις Περικλή Ιακωβάκη, εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων κ.α. Παράλληλα ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου παρόντων του Υφυπουργού Σταύρο Κοντονή, του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, και του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ τους ευχαρίστησαν για την άψογη συνεργασία. Επίσης για την επιτυχία των αγώνων εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους σε όλες τις εθελοντικές οργανώσεις, τους χορηγούς για την στήριξη τους όπως επίσης τους χιλιάδες πολίτες μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Παγκρητίου Σταδίου δίνοντας τον δικό τους παλμό στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού.

arnaoutakis3

Στην διοργάνωση όπως ανέφερε ο κ. Κουκιαδάκης συμμετείχαν 400 εθελοντές και 4.500 παιδιά που αποτέλεσαν την παιδική κερκίδα όπου τον συντονισμό είχε η «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», οι δε μεγάλοι χορηγοί ήταν: Μεγάλος Χορηγός AEGEAN AIRLINES

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ -Super Market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ-Φυτώριο Στελιος Στελλα -CTRS -ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ -Όμιλος SUPER STROM-Super Market ΦΑΙΣΤΟΣ-Μεγάλοι Χορηγοί ΣΕΓΑΣ & Επίσημοι Χορηγοί ΣΕΓΑΣ: ΣΕΓΑΣ και Δήμος Ηρακλείου.

arnaoutakis4

Διαφήμιση
Διαφήμιση