HomeΚΡΗΤΗΚΙΔΗΣΟ: «Να διαφυλάξουμε τις αρχές και τις αξίες του Ανδρέα Παπανδρεόυ»

ΚΙΔΗΣΟ: «Να διαφυλάξουμε τις αρχές και τις αξίες του Ανδρέα Παπανδρεόυ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Ανδρέου Παπανδρέου, σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Ηρακλείου του ΚΙΔΗΣΟ επισημαίνει χαρακτηριστικά:

« Με τη συμπλήρωση 19 ετών από την ημέρα που ο αείμνηστος Ανδρέας Γ. Παπανδρέου έφυγε από κοντά μας, σήμερα είμαστε εδώ για να διαφυλάξουμε τις αρχές και τις αξίες που άφησε στις επόμενες γενιές.

Οι αξίες του Ανθρωπισμού, της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού είναι η αταλάντευτη πυξίδα μας για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας.

Σήμερα, που η χώρα μας δοκιμάζεται σε πολλαπλά επίπεδα, είναι η ώρα να αντιπαρατάξουμε την πίστη και τη σταθερότητά μας σε αυτές τις αξίες, ανεξάρτητα από το πολιτικό ή οποιοδήποτε άλλο κόστος, και μακριά από τις «σειρήνες» του λαϊκισμού ή του πολιτικού τυχοδιωκτισμού.

Άλλωστε, αυτές οι αξίες κυριάρχησαν και στις δύσκολες επιλογές του Γιώργου Α.Παπανδρέου το 2010 για να μην καταρρεύσει η χώρα και να καταφέρει να μείνει όρθια εντός Ευρώπης. Και αυτό πρέπει να διασφαλίσει και η σημερινή κυβέρνηση, ξεκινώντας έναν εθνικό διάλογο για προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

Σήμερα, 19 χρόνια μετά, ο Ανδρέας εξακολουθεί να μας εμπνέει με το όραμα και την πίστη του για μία καλύτερη Ελλάδα για όλους.

Συντονιστική Γραμματεία Ηρακλείου

ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών»

Διαφήμιση
Διαφήμιση