HomeΚΡΗΤΗΝέα πολιτική κίνηση απο τον Αλέκο Παπαδόπουλο

Νέα πολιτική κίνηση απο τον Αλέκο Παπαδόπουλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ίδρυση ενός νέου κόμματος στο χώρο του κέντρου θα προχωρήσει, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Αλέκος Παπαδόπουλος.

Την εξαγγελία ίδρυσης του νέου πολιτικού σχηματισμού έκανε σήμερα απο το Ηρακλειο ο ίδιος, ενώ τόνισε ότι πρόκειται για ένα δημοκρατικό κόμμα, το οποίο είναι αντίθετο σε όποια πρακτική θέλει να καταντήσει την Ελλάδα «ανάπηρο παρακολούθημα» της Ευρώπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα φέρει τον τίτλο «Δημοκρατικό Κόμμα» και η ίδρυση του τοποθετείται το αργότερο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το νέο κόμμα θα κινείται στον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο και θα συγκροτείται κυρίως από νέα πρόσωπα, τα οποία θα συνεπικουρούν παλαιότερα πολιτικά στελέχη.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέκου Παπαδόπουλου:

«Είναι σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο πρωτοβουλία πολιτών από όλη την Ελλάδα με σκοπό τη δημιουργία ενός δημοκρατικού κόμματος.

Στο εγχείρημα αυτό πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα η νεότερη δρώσα γενιά, με την συνεπικουρία κάποιων παλαιοτέρων.

Απευθύνεται σε δημοκράτες πατριώτες του καθαρού λόγου, οι οποίοι νιώθουν την ανάγκη να γεννηθούν καινούργια πράγματα στη χώρα και είναι αντίθετοι στο να γίνει η Ελλάδα το ανάπηρο καθυστέρημα της Ευρώπης.

Δε χωρούν τα είδωλα της λαϊκής πλάνης, καιροσκόποι και ιδεοληπτικοί, κυρίως δε εκφραστές και συνεχιστές του διαλυτικού λαϊκισμού, όπου και να ενδημούν.

Η ηγετική και οργανωτική διάρθρωση του νέου κόμματος, η διακήρυξη, το πρόγραμμα, η ονομασία και το έμβλημά του θα γνωστοποιηθούν σύντομα και πάντως μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση