HomeΚΡΗΤΗΣε θάλαμο νοσηλεύεται φρουρούμενος ο ένας από τους ληστές της Χερσονήσου – Βγήκε από τη ΜΕΘ

Σε θάλαμο νοσηλεύεται φρουρούμενος ο ένας από τους ληστές της Χερσονήσου – Βγήκε από τη ΜΕΘ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε θάλαμο της Ορθοπαιδικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται από χθες το απόγευμα, ο ένας από τους τρεις ληστές με τα καλάσνικοφ, που συνελήφθησαν στη διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στο ξενοδοχείο «Creta Maris» στη Χερσόνησο, μετά τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο της ξενοδοχειακής μονάδας.

Πρόκειται για τον 29χρονο από χωριό του Δήμο Μαλεβιζίου, που είχε τραυματιστεί στο μηρό κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς . Ο 29χρονος νοσηλευόταν μέχρι και χθες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, καθώς το τραύμα του είχε προκαλέσει ακατάσχετη αιμορραγία.

Οι γιατροί εκτίμησαν ότι η κατάσταση της υγείας του είχε βελτιωθεί σημαντικά και αποφάσισαν τη νοσηλεία του σε θάλαμο της Ορθοπαιδικής Κλινικής, όπου και νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες φρουρούμενος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα μέτρα ασφαλείας στο ΠΑΓΝΗ είναι εξαιρετικά αυξημένα.

Ο συνομίληκος του από το νομό Ρεθύμνου που φέρει τραύμα στο κεφάλι παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται από τους γιατρούς σταθερά κρίσιμη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση