HomeΚΡΗΤΗΈρχονται βραβεία για την ΕΛΑΣ και το Creta Maris, μετά τη ληστεία στη Χερσόνησο

Έρχονται βραβεία για την ΕΛΑΣ και το Creta Maris, μετά τη ληστεία στη Χερσόνησο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων που συνέβησαν την Παρασκευή 12 Ιουνίου στο «Creta Maris» κατά τη διάρκεια της ληστείας στο κοσμηματοπωλείο του ξενοδοχείου αλλά και της αστυνομικής επιχείρησης που ακολούθησε, ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης  σαν οργανωτής Ιατρικού Συνεδρίου στη συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του συνδέσμου, ο ίδιος έζησε λεπτό προς λεπτό και σε απόσταση αναπνοής τα δυσάρεστα γεγονότα της ληστείας.

Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι: «Ο τουρισμός της Κρήτης ήταν τυχερός που έγινε στο Ξενοδοχείο αυτό που έχει κάνει σωρεία γυμνασίων αντιμετώπισης κρίσεων και αντέδρασε οργανωμένα και με τάξη προφυλάσσοντας τους πελάτες και το προσωπικό, αλλά κυρίως η αστυνομία  που έφερε σε πέρας άψογα μία πολύ δύσκολη επιχείρηση , επιβεβαιώνοντας ότι η Κρήτη είναι ασφαλής προορισμός και η αστυνόμευση σε υψηλό επίπεδο».

Για το λόγο αυτό εξάλλου, η διοίκηση του συνδέσμου έλαβε την απόφαση να βραβεύσει τόσο το ξενοδοχείο όσο και την τοπική ΕΛΑΣ στη διάρκεια μεγάλης εκδήλωσης στο πλαίσιο του εορτασμού για τον τουρισμό στο Ηράκλειο, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση